Aika heikko oljenkorsi…

LINKKI

freesoul65
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2012
Kirjoituksia: 12
Vastauksia: 697
Martino kirjoitti:

Ehei! Ei tämä asia ole niin selvä kuin arvoisa Abso luulee tietävänsä? Hyvä soppa tästä syntyy, jos on uskominen ruotsalaista juristia: ”Spanien bryter mot Europakonventionen….Espanja rikkoo EUn konventiota”
http://www.svenskamagasinet.nu/shortnews.7707.html

Ruåttalainen juristi nimittäin väittää: Enligt Göran Rise bryter den nya lagen mot artikel 6:1 i Europakonventionen som säger att det är en grundläggande rättighet att inte ange sig själv för något brott. I det aktuella fallet kan det röra sig om att en enskild uppger brott under hot, menar Göran Rise som påminner om att den som inte lämnar in uppgifter före den 30 april riskerar böter på tiotusentals euro.

Kommentti: no eihän tässä ole kyse rikoksen ilmoittamisesta. Kyllä viranomainen saa tiedustella verovelvolliselta tämän omaisuutta – eikä se ole rikos. Göran Riselta unohtuu nyt ilmiselvästi kuinka oma Skattemannen toimii siellä kotomaassa: ruåttalaistehan pitää itte ilmoittaa myös ulkomaiset omistukset, ml. kiinteistöt, joita Skattmasen sitten verottaapi Ruotsin prosenttien mukaan… Eiköhän se ole moneen kertaan tarkastattu, ettei käytäntö ole minkään ”konvention” vastainen.

Myöskään tietojen jättämisestä – tai väärien tietojen antamisesta seuraava veronkorotus ym. rangaistus ei ole lain- tai minkään konventionvastainen. Sitähän omat verottajamme soveltavat tuolla Pohjolassa ihan normisti. Tässä nyt vaan Epsanjan verottaja on ottamassa pohjoiset konstit käyttöön ja sekös paskattaa ruåtsalaisia kun luulivat saavansa lymytä veroparatiisissa rauhassa, heh heh 🙂 Vähänkö minua naurattaa kun homma menee kuten ennustin.