Aika hauska, että tämä

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Cesare
Cesare Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2009
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 10

Aika hauska, että tämä kääntyi viinikeskusteluksi, kun itse en vielä pariin vuoteen viiniin saa iän puolesta koskea:) Kiitos tiedoista, vaikka seudun köyhyys ei ehkä sydäntä niin kauheasti lämmitäkään, mutta ainakin se tulee olemaan ihan erilaista kuin esimerkiksi lomamatkat, joita olen Espanjaan tehnyt.

Kiitoksia luonto- ja historiajutuista! En varsinaisesti ole kauhean kiinnostunut historiasta, mutta onhan se aina kivaa tietää, mitä milläkin paikalla on joskus muinoin tapahtunut. Ja vanhat rakennukset, tässä tapauksessa näköjään tuhansia vuosia vanhat, herättävät kunnioitusta.

Luonto sen sijaan kiinnostaa enemmän, tykkään patikoinnista ja kyllähän tuolla Parque Nacionalissa pitää varmaan pistäytyä. Vaikutti mielenkiintoiselta, mitä nyt tekstistä ymmärsin ainakin metsästä, pikku vuorista ja harvinaisesta geologiasta.

Ja Portugaliin kyllä pitää päästä, se on selvä! Ajattelin käydä myös Andalucíassa jonkin mittaisella reissulla, koska serkkuni asuu siellä ja muutenkin haluan käydä ainakin Sevillassa ja mielelläni myös Málagassa. Ja koska Cáceresin ja Madridin välinen matka on niin lyhyt, taitaa tulla silläkin suunnalla käytyä… loppujen lopuksi taitaa käydä niin, että reissaan enemmän kuin olen tukikohdassa Cáceresissa.

Olen tsekannut kaikki suomen ja englanninkielisen Wikipedian tiedot, espanjakielinen oli niin valtava määrä tekstiä, etten jaksanut lukea sitä vielä kokonaan näillä vähän köpöillä espanjantaidoilla (jotka toivottavasti tuolla vaihdossa piristyvät ja paranevat, haluan puhua sujuvasti!).