Aiheellinen huoli

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Kari
Kari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 01.07.2006
Kirjoituksia: 175
Vastauksia: 1456
diablita kirjoitti:

…Toivon sydámeni pohjasta, Kari, ettei minkáánlaisten vertaistukiryhmien olemassaoloa tai niihin osallistumista sidottaisi MIHINKÁÁN valuuttaan! Kun sellainen ryhmá syntyy tarpeesta, sen piiriin pááseminen ei saa olla kiinni rahasta. Jos taasen ryhmá on varta vasten synnytettává, sen nimeksi saattaisi paremmin sopia jokin muu kuin ”vertaistukiryhmá”…

Aiheellinen huoli, mutta älä ole huolissasi Diablita, vertaisryhmiä ei todellakaan olla sitomassa mihinkään ”valuuttaan” …tarkoitukseni oli vain tuoda esille sitä, että kyseessä on yhteisö, jolle on monilla tavoin löydettävissä paljon yhteisiä tekijöitä. Mukana voi olla myös harrasteryhmiä yms. yms. ja paljon muuta, missä ei ole mukana minkäänlaista korvausta, ei Puntoja eikä Euroja.

Puntot liikkuvat siis vain kun joku tekee jonkin hyväksi jotain työtä tai hyödyllistä, samoin ”vanhan fillarin” myynnin joku voi laskuttaa Puntoilla jne.

Kysymys on vain siitä, että Tasapeli.org on oiva tapa oppia tuntemaan yhteisön jäseniä ihan oikeasti ja oikeilla nimillä. Orkissa asia on hieman toinen, koska esiinnymme nimimerkeillä.

Olen pahoillani jos aiheutin sekaannusta.