Ai turismilleko ei

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä pauliina
pauliina Ei kirjautuneena
Liittynyt: 05.02.2007
Kirjoituksia: 67
Vastauksia: 641
mille kirjoitti:

Itse kun en asu Costa del Solilla ja vaikka asuisinkin, niin tämä keskusteluketju koskettaa konkreettisesti ainoastaan kahta ryhmää: A:sijoittajia, B: ensi asunnon Espanjasta ostaville. Tämä pätee koko maailmassa, jos ei aio rikastua omalla asunnollaan missä asuu, niin kannattaako spekuloida sen arvolla ja mahdollisesti menettää yöunet sen takia..

Nyt olet kyllä mielestäni väärässä. Kyllä Espanjan kansantalouden tila koskettaa ennenkaikkea niitä, jotka asuvat Espanjassa. Kun maalla menee huonosti, tulee kuvioihin mukaan verojan ym. fiskaalisten maksujen nosto. Myös inflaatio alkaa nousta, joka Espanjassa kolkutti jo viittä prossaa jokin aika sitten. Nythän maa ei voi selviytyä lisää pesetoja painamalla. Välillisesti koko Eu alue on sopassa mukana, koska periaate on ettei ketään jätetä yksin ja lainoitetaan sitten kavereita.

Minusta sinun kannattaisi kyllä tuotteistas ja ottaa rahat pois, jos ennustat etukäteen mihin mennään. Nyt esim. voisit antaa suosituksia, mitä kantsii tehdä.

Olisin espanjalaisina iloinen, jos siellä ramppaa ulkomaalaisia, koska mieti, jos heidät otetaan pois, millä Espanja sitten eläisi ? Onko jokin tuotanto, mikä heidät pitäis hengissä. Vertaa esim. suomeen, meillä ei matkailu näytä niin suurata osaa, vaan metalli ja ennen metsäteollisuus