Agressioita havaittavissa

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Viikon 2 uutisia Agressioita havaittavissa

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Minun piti eilen lähteá, joten lopetin keskustelun tämän Pentti52 kanssa. Mutta nyt pitáä vielá hieman tarkentaa, tämá pentti on náköjään tällainen ”mustanvalkeaksipuhuja”, joka ei muista omia sanomisiaan.

Näin hän kirjoittaa:

”Siteerasin tosiaan Poliisi -lehdessä ollutta tutkimusta. Siteeraus on lyhennelmä asian sisällöstä. Tutkimuksen pääasiallinen sisältö oli: Suomen poliisi on maailman paras, kuten kirjoitin ja siteerasin. – Vanhatyttö tyypilliseen tapaansa johdattelee keskustelua sivuseikkoihin ja unohtaa pääasian. Jutun luin ja merkitsin viestiini oikein, Vanhatyttö lukee sivuasiat ja tekee niistä jutun juurta.”

Ja hevonxitut. Pentin juttu on suoraan Uusi Suomi -sanomalehdestá:
Suomi on taas maailman paras: ”Poliisi”
Julkaistu: 3.12.2010 12:47
Kuva: Petteri Paalasmaa/Uusi Suomi

IHAN ITSE HÄN NÄIN SANOO: Suomen poliisi on maailman paras. Eikä se ole minun väitteeni; siteeraan vain tutkittua tietoa:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/107171-suomi-on-taas-maailman-paras-%E2%…

vai Poliisilehti 😀 😀 😀

Támmösen pentin kanssa aika menee kyllä mukavasti rähjátessä, jos siihen on tosiaan on aikaa. Mitään valmista ei tule, váhitellen juttu menee henkilökohtaisuuksien puolelle ja sieltä herrasmiehen naamion takaa paljastuukin jotain muuta. Lieneeköhän Pentti-poika kotielämässäänkin samanlainen, aina oikeassa oleva, toisia alistava, pomottaja… jonka silmillä ei akat hypi… Joka sitten lopulta turvautuu…Onneksi támá keskustelu on täällä netissä. 😕 8)