ADSL

LINKKI

Rookeri
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 22.01.2010
Kirjoituksia: 9
Vastauksia: 213
peltsi kirjoitti:

Tästä aiheesta on ollut Orgissa vähän vaihtelevaa tietoa. Voiko todella olla niin, että edelleen tarvitaan lankaliittymä?

Suomessa tarvitaan kaapelointi johon on mahdollista liittää puhelin ja/tai ADSL päätelaite, puhelinliittymä voi olla samassa kaapelissa mutta tarvitsee sovittimen millä erotetaan ADSL ja puhelinlaite toisistaan

Suomessa ei ole tarvittu miesmuistiin ja se on todellista rahastusta, jos näin on.

Silloin kun käytettiin tavallisia modeemeja tarvittiin puhelinlinja, ensimmäinen parannus nopeuteen oli ISDN joka aika nopeasti syrjäytyi ADSL:n tieltä.

Miltä operaattorilta saa nopeimman toimituksen, tarve olisi 6 MB + langaton modemi?

Eipä taida langattomana kovin halvalla saada muuten kuin langallinen ADSL ja siihen WLAN-tukiasema. En tosin tiedä millaisia nopeuksia mokkulalla saa epsanjassa mutta tuskinpa se siinä suhteessa paljon suomesta eroaa.[/quote]

ADSL (engl. Asymmetric Digital Subscriber Line)
ISDN (engl. Integrated Services Digital Network)
Modeemi (yhdistelmä sanoista modulaatio ja demodulaatio) on laite, joka moduloi digitaalisen signaalin analogiselle siirtotielle ja myös palauttaa (demoduloi) analogisesta signaalista digitaalisen signaalin. Modeemeja käytetään yleensä siirrettäessä tietoa puhelinlinjoilla, mutta modeemeja käytetään myös radiotekniikassa.