ADSL -liittymät

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki helppiä ADSL -liittymät

LINKKI

hleb
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.01.2007
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 5

Kiitos! Joo mä tiedän Samin. Mä tulin tänne syyskuun alussa ja Sami rupes hoitaan mun Telefonican linjaa joskus syyskuun puolivälissä. Oli nääs edellinen vuokralainen jättänyt sopimuksensa irtisanomatta ja laskut maksamatta, ja päätettiin, että niin sen Telefonican ADSL:n saisi nopeammin. Sitten voisi vaihtaa sopimukseen nimen ja pankkitilin jne. Johkin marraskuun puoliväliin mä odottelin. Sitten mä soitin itte 1004 nroon ja netti yhdistettiin seuraavana tai sitä seuraavana päivänä. Kyl mä Samiin olin yhteydessä monta kertaa välillä, mutta
se on niin kiireinen mies, ettei sitä oikein saanu kiinni, ja tekstiviesteihin se ei vastannu, jotenkin mun netin hankinta varmaan jäi sen johonkin ö-mappiin. – Mä maksoin varmaan lähemmäs 400 euroa niitä rästissä olleita maksuja, että sain sen netin, mutta Telefonican kanssa oli muitakin ongelmia, joitakin laskuja hukku postissa, ja pariin kertaan linja katkastiin ja piti käydä Banestossa kunhan ensin sain selville kämpän vuokranneen ihmisen kautta, että mistä summasta millonkin oli kyse. Tää netin hankkiminen on kyllä ollu yks helvetin farssi, paitsi ettei se ole farssi siks kun netti on mulle välttämätön työväline. – En mä ollu ennen tänne tuloo tiennykään että on olemassa sellasiakin kun USB ADSL -Kittejä, ikinä kuullukaan moisesta fossiilista, sellanen oli jääny edelliseltä vuokralaiselta.

No mä ehdin nauttia yhden megan netistä joulun alle asti, mutta kun tulin Suomesta takasin puhelinkin oli ihan mykkä. Yks ihminen ystävällisesti soitti puolestani Telefonicalle, sopimus oli sanottu irti, ja sitähän ei voi tehdä kukaan muu kuin sopimuksen solmija, kai. Vai onko sekin mahdollista täällä, että joku muu sen pistää poikki? – Olin sähköpostitse yhteydessä syksyllä edelliseenvuokralaiseen ja pyysin – melkein rukoilin – että olkaa kilttejä älkääkä vaan irtisanoko sopimusta, minä kyllä maksan laskut kun olen tähän astikin maksanut. Mä en halua että parin kuukauden ruljanssi alkaa taas alusta. – Mutta kai he sen sitten kuitenkin irtisanoivat. – Sen jälkeen olen roikkunut partsilla ja saanut jotenkin yhteyden open access WlanComtrendiin (paitsi et se pätkii koko ajan) ja sitten solmin parin kuukauden sopimuksen Mobylnetin kanssa, mutta niitten signaalikin on vähän väliä hukassa, antennit kuulemma alhaalla, ja nopeus on aivan surkea, jotain 256 kiloo.

Niin että tällanen tarina. Voiks tosiaan kunnon yhteyden saaminen Los Pacosiin olla näin helvetin vaikea juttu? Onko Tele2:lla jotain putiikkia jossain Fuengirolassa, tai edes Telefonicalla, jonne vois mennä puhumaan?

hh