ADSL – heh heh

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki ADSL-yhteyteni vaihto ADSL – heh heh

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Hot
Hot Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.07.2006
Kirjoituksia: 122
Vastauksia: 535

Vaihtorumba etenee hienosti!

Kun Ya.com ilmoitti, että eivät pysty (ilmeisesti liian hapokasta..)… tilasin uuden linjan Tele2:lta huhtikuussa 2008 – heh heh.

  • Toukokuussa Tele2 onnistui katkaisemaan Terra-linjani ja siitä seurasi 4,5 kk ilman ADSL-yhteyttä.
  • Syyskuun 17. päivänä Telefonica vihoin siirsi linjan… ei tilaamalleni Tele2:lle vaan sille perkeleen Ya.com:lle, mikä oli ilmoittanut jo vuoden vaihteessa, että eivät kykene.
  • Eli Ya.com toimitti linjan 11 kk tilaukseni jälkeen vaikka olivat itse peruneet toimituksen!
  • Ya.com:in toimittama linja on 0.7/05 M linja dynaamisella ip:llä vaikka aikanaan tilasin 20/1 linjan kiinteällä ip:llä eli uusi linja oli jopa vanhaa Terraa huonompi!
  • Tele2 on edelleen yrittänyt epätoivoisesti siirtää linjaa itselleen, mutta tulosta vaan ei synny. Väittävät joskus pystyvänsä ja ihan 20/0.5m nopeudella – heh heh – hehän ovat yrittäneet vasta 5 kk – heh heh.
  • Täydellistä espanjaa puhuva ystäväni on tehnyt kolme viikkoa työtä linjani eteen ja hänen palattuaan Suomeen gestoriani Espanjassa on yrittänyt edistää asiaa….. Telefonica ei ole edes korjannut osoitettani oikeaksi, mutta sitähän on pyydetty vain n. 20 kertaa……

Jos arvioin Espanjaa ADSL-toimitusten perusteella: MAA ON IHAN PERSEESTÄ JA ESPANJALAISET OVAT TODELLA TYHMIÄ JA AIKAANSAAMATTOMIA! TELEFONICA ON SUORASTAAN RIKOLLISJÄRJESTÖ! Heh heh…. sainhan sanottua!

Arvioni mukaan ADSL-linjan siirtoon on käytetty toistaiseksi:
– yli 150 puhelinsoittoa
– yli 50 emailia
– n. 10 kirjettä

Jep, aloitin tässä hoja de reclamaciónin kirjoittamisen ja lähetän saman jutun EU-valitustuomioistuimeen…. eihän se mitään auta, mutta jos toisi itselle mielenrauhaa….