ADSL

LINKKI

Masa P
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.12.2006
Kirjoituksia: 85
Vastauksia: 746

Tämä ADSL-linjan käyntöönsaaminen on sellainen iäisyysongelma, josta näyttää olevan monellaista tietoa, tai paremminkin kokemusta.
Lehtien sivuilla asiantuntijat varoittavat esim TELEFONICASTA, että uudelleenavauksen yhteydessä on liittyminen tosi kallista. Otin kuitenkin riskin ja tallustelin TF:n omaan toimistoon, jossa esitin ko aiheesta kysymyksen. Tämä virkailija ei kuitenkaan tiennyt asiasta mitään ja oli hämmästynyt kysymyksestäni! Hän suositteli minulle nykyistä tarjousta: Asennus 0€, pääsy 0€+ perusrouter 0€, sekä 3 kk 9,90€, jatkossa 39,90€. Lija tietysti erikseen 13,70€/kk ja 16% tietysti IVAa päälle. Yritin lisäksi ilman ehtoja olevaa sopimusta, mutta hän väänsi väkisin tekemään 12kk:n sopimuksen, jonka perusteluna se olisi minulle kokonaiskustannuksiltaan edullisempi PURKUMAKSUSTA 90€ huolimatta!

Laskelma osoitti, että JOS puheet pitävät paikkansa, väittämä on tosi. Tässäkin on ristiriita varsin tuoreen rannikkolehden väittämään, että keskeytyksessä peritään loppukuukausien maksut.( Phone Housen lehdessä on hienosti rinnakkain joka yhtiön tarjoukset ja kellään niistä ei ole kohtuuttomia peruutusmaksuja ja ne on selvästi sanottu!)

Vaadin kaikki hinnat erilliselle paperille, koska sopimustekstissä löytyy vain koodi 6U5H4 ja tämä sitten piti allekirjoittaa. Mitä lie sitten ko koodi tuo tullessaan, mutta pitäähän elämässä olla pientä jännitystä!
Tilauksen tein 11.10 ja asentaja kävi 24 pv. Vei kehveli ilmaisen routerin mennessään, kun minulla oli omat entiseni jo valmiina asennettuna. Minuutin ukko viipyi ja ilmoitti linjan aukeavan 10 min kuluttua. Ja aukesihan se, parissa tunnissa.