Aatolla ajamisesta…

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 4 Aatolla ajamisesta…

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Don Bavarontti
Don Bavarontti Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.07.2006
Kirjoituksia: 113
Vastauksia: 2154
Old kirjoitti:

…………

Liikenne Espanjassa on jotenkin joustavampaa, vai oletko huomannut Suomessa saavasi tilaa, kun haluat palata jonoon ohituskaistalta, toimiiko vuorottelu liittymissä ja kunnioitetaanko muita ihmisiä (jalankulkijoita varsinkin) lainkaan. Enemmän siellä on öykkäreitä ja ainakin yhtä paljon tottumattomia.

Täällä monen kaahariauton ratissa istuu sitäpaitsi jonkinmaalainen residentti, joka saattaa olla jopa suomalainen opettaen toisiaan käsimerkein, kiilaten, estäen, hidastellen, sekoillen, suutahtaen …

Oppimista toki on, mutta ihan varmaan molemmilla ja myös toisistaan. Jookos?

Yhyn tuoho OC:n näkemykseen tääsin .otin kantoo aekasemmi liikentee sutjakuutte toesaalla. Hyvät immeiset hypatkee aato rattii ja kokekee millaesta on ajoo mualimalla … avoemin silimin, iliman ennakkoluuloja… oekeesta aenut.. mistee muistutan on ympyrä- ja ympyrassäajo, niilo etuajo-oekees ellei liikennemerkillä toesi osoteta ja kunnijoetakee eillä ajavoo se miäree tahi vaekka oes useempikki kaesta… takanas tuleva kunnioettaa sinuakkii. Ja vilikunkäätöö tarpeeks ajoissa muanteillä..tilloo löötyy aena takkotulevilta.
Iloesia ja naatinnollisia ajohetkiä mualimalla itekullekkii.

Savonsanomii muljaatin eli kiäntökone ol valitettavast poessa käätöstä..jote pannaa murre ”mullikkaplaateti” piikkii 😉