aapuuaa

LINKKI

kirppuli79
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.11.2006
Kirjoituksia: 11
Vastauksia: 112

mä lupasin ja sain oikein luvan alottaa seuraavan pulinaboxin..

yritin viimeistellä kuvaani; siis mulla on kännykameralla otettu kuva johon haluaisin liittää tekstin pulinabox se ja se.

mutta mutta.. meillä on ollu free trial corel photo paint tai joku sellanen, mutta siis vaan free trial joka on nyt ohi. onko olemassa jotain ilmaisohjelmaa jonka voin imasta netistä vai mitä mä nyt oikeen teen?!!

ja toinen kyssä; miten saan sen kuvan sinne tekstin sekaan? siis ihan normaalisti lisäämällä kuvan vai? tarviiko sen olla jpg muodossa? apua auttakaa tyhmää, cam-ohjelmilla teen ihmeitä mut tää on ihan uutta. ja mikä on luvattu se täytyy pitää.

niiiin.. ja lopuksi kaikille jotka halus tietää miten mun pikkujoulut meni.. eilen piti mennä töihin aamulla klo 6 mutta.. koska lauantain olin niin heikossa kunnossa laatta lens ym. niin se korjailu jäi sunnuntaihin. ei siinä mitään mut kun nukkumaan menin ma-aamuna klo 02, heräsin kyllä normaalisti vähän ennen viittä ja lähdin töihin. siellä tunnin oltuani totesin ihan itse etten taida ihan työkunnossa olla ja lähdin pekkasille.. ja kyllä hävetti.. se pekkanen ja myös se että kuin turhapurolla muisti palailee pätkittäin mitä sitä tulikaan tehtyä..

jos jotakuta kiinnostaa hirveesti voin avautua tapahtumista yksityisviestin kautta, mutta ainoastaan ”vakkareille”.. joiden paikkakunta ei oo karkkila!!!!