Aamua sulle ja kullekin

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Pulinaboxi 5 Aamua sulle ja kullekin

LINKKI

Old Chap
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.07.2006
Kirjoituksia: 106
Vastauksia: 2386
Masa kirjoitti:

Seuraavalla kerralla kannattaa ehkä varmuuden vuoksi hankkia lentoliput sellaiselta taholta (köh, köh….), jolta saa tiketit kenties joustavilla varausehdoilla sekä mahdollisesti myös sopivan edulliseen Orkki-hintaan…. 😉

Huomenta kansalaiset ja terveisiä Aurinkorannikon aamuisesta syyskoleasta, mistä huolimatta täällä tarkenee. Vaan huolestuttaa …

Lennämme tänään Masan kautta joustavan edullisesti hankituilla (kiits’köh! Suosittelen ihan vilpittömästi muillekin!) lippusilla Suomeen ja nyt kummastelen, miksi ei kukaan ole pannut siellä vuoksemme pökköä pesään. Varsin viluiselta nimittäin vaikuttaa ja kostealtakin kelitilanne sunnuntain iltapäivään asti, jolloin jälleen laskeudumme Málagaan.

Täällä etelässä Välimeri kaupungin taustalla kimaltelee työhuoneeni ikkunasta katsottuna ja nyt myös aurinko lämmittää. Mahtaako tulla kuitenkaan kaunista vieläkään? Vettä on sadellut viikolla ja vaikka sitä tarvitaan, niin mieluummin eläisin jatkuvasti kuivin jaloin.

Orkki on muodostunut itselleni pakolliseksi kumppaniksi. Se on peräti selaimeni avaussivuna ja utelen uudet jutut aina, vaikka olisin muutoin matkalla työasioissa tarkistelemaan jotakin tietoa toisaalta.

Kiitos siis kullekin mukavista hetkistä, joina olen saanut kuulla kuulumisia, oppia hyvistä vinkeistä ja avartaa omaa elämänkuvaani erilaisista mahdollisuuksista, joita maailma kauttaaltaan sisältää.

Huh, kuulostanpa juhlalliselta. Tarttiskohan lopettaa jäykistely ja kertoa mieluummin, että … äääh, se olisi rehvastelua, olkoon.

Kertokaa te puolestanne minulle jotakin nyt. Ihan mitä vain, kiitos! 🙂