A tai B

LINKKI

devspain
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 30.01.2007
Kirjoituksia: 22
Vastauksia: 1281
Lumenluoja kirjoitti:

guanche kirjoitti:

[quote=Lumenluoja]Nyt tehtiin A-luokan kansalaisesta A+ -luokan kansalaisia. Tämä lakihan parantaa kaikkien mitä moninaisimmissa paikoissa olevien läsnäolijoiden terveydentilaa.

Kuten jo edellä mainitsin…. tehtiin Espanjassakin tupakoitsijoista B-luokan kansalaisia![/quote]

Mutta minun tulkintani on, että tupakoitsijat tekevät itsestään b-luokan kansalaisia tupakoimalla ja nyt heidät palautetaan A-luokan kansalaisten joukkoon lain voimalla niissä kohteissa missä ei saa tupakoida.

Tämä siis vahvempi ilmaisu kuin se, että siirto A:sta A+:n ei käynyt mitenkään… järkeen.[/quote]

A tai B niin minä olisin kyllä halunnut nähdä edes yhden selkeän tutkimuksen millä perusteilla on päädytty joihinkin lukuihin, joiden mukaan esimerkiksi espanjassa kuolee X määrä porukkaa nimenomaan passiivisen tupakoinnin seurauksena. Sellaista kun ei voi mitata, mutta EU-poliitikoihinhan se upposi tietty.

Kertokaapa miten tutkimuksissa on eristetty ihmisiä siten, että he ovat vuosikausia altistunet pelkästään passiiviselle tupakalle eivatkä joillekin muille myrkyille ja monen aineen kombinaatiolle. Mistä nuo kuolemanluvut siis tulevat?

No, mulle on jonkun lentokentällä olevan tupakanhimo yksi ja sama hällä väli. Tupakantuskia kun ei ole enkä polta paperia. Itse kärsin lähinnä siitä, että ainoat hetket (+2h) hyvän sikarin kanssa sijaitsevat nyt jatkossa sitten naapureita kiusaten ja paikallisen baariyrittäjän tappioksi omalla parvekkeella.