a escuela

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846
mampu kirjoitti:

Jokaisella perheellä on omat tapansa, taustansa ja niin myös omat unelmansa ja tulevaisuudensuunnitelmansakin, joita on turha lähteä palstoilla äänestyttämään.

Näin juuri. Siksipä, vaikka itselläni ei kokemusta noista nettikouluista olekaan, saattaisin siltikin jos olisin teidän tilanteessanne, kallistua ennen kaikkea tuollaisen netin kautta käytävän opiskelun kannalle. Etenkin jos jonkinlaisia oppimistuloksiakin haetaan; ja olettaen, että lapsenne eivät puhu ja ymmärrä sujuvaa espanjaa ”en prima vista”.

Noin muutenkin kirjoittautuminen kouluihin kesken lukuvuoden ei ole mitenkään simppeli juttu, etenkin kun kaikkien näiden espanjankokemusta hankkineiden vuosienkin jälkeen vielä olette täällä keskustelupalstalla tiedustelemassa näitä perheen perusasioita. Tarkoitan tuolla ’tölväisylläni’ sitä, että jos omaisitte riittävän espanjan puhe- ja kirjoitustaidon, varmaankin olisitte jo ottaneet netin kautta selvää kouluista ja soittaneet niihin itse.

Joku tuolla aiemmin taisikin mainita, että Espanjassa ei sitten sallita lasten kulkevan kouluun valvomattomissa olosuhteissa. Kun esimerkiksi vaalean lapsen kaappaamisella ja eteenpäinmyymisellä tienaa ihan kivan summan rahaa.
8(
Tokihan, jos peheellä itsellään ei raha tee kiusaa, voi lapsensa aina laittaa kesken lukuvuodenkin vaikkapa johonkin kalliimpaan yksityiseen oppilaitokseen. Niille kun lisäraha kelpaa milloin vain. Halpaa sellaisessa opiskelu ei kyllä tule olemaan, joten kyllä se nettiopiskelu saattaa olla aivan varteenotettava vaihtoehto, jos vain sitten itse jaksaa valvoa, että lapset siellä netissä etupäässä opiskelevat, eivätkä koko ajan surffaile pelisivuilla ammuskelemassa örkkejä.
=)
Netin kautta suoritettavasta oppivelvollisuudesta antaa varmaankin kattavimpia tietoja vaikkapa Opetusvirasto tai muu sen sellainen instanssi.