Vastaa aiheeseen: HOME ISO ONGELMA ESPANJASSA.

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit HOME ISO ONGELMA ESPANJASSA. Vastaa aiheeseen: HOME ISO ONGELMA ESPANJASSA.

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä zaari
zaari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 09.03.2018
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 2

Varokaa! Torreviejassa suomalaissyntyinen naisvälittäjä vuokraa vuodesta toiseen samoja pöly-, home- ja sädesieniasuntoja. Myös henkilökunta suomalaisia. Ihmisiä jopa hengenvaarassa. Älä tee ainakaan yli neljän viikon sopimusta, jos et ole ollut asunnossa aikaisemmin. Jos olet jo aikaisemmin altistunut, kestät asunnossa ehkä muutaman päivän, jos sitäkään. Mistä tunnistat? Välittäjä ei pistä vuokrasopimukseen omistajien nimiä. Vaikea saada vastuuseen eikä myönnä mitään.
GOOGLAA ”sädesieni”. Aikaisemmin luokiteltiin homesieneksi, mutta on vaarallinen bakteerikasvusto. Likaiset ilmalämpöpumput levittävät itiöitä ja bakteerien erittämää myrkkyä ilmaan. Vaarallisin (israelii) voi tunkeutua ihonalaiskudokseen ja alkaa kasvattaa rakkuloita ja muhkuroita esim. nieluun, kasvoihin, jalkoihin, silmän verkkokalvoon. Alkuvaiheessa saattaa auttaa penisilliinikuuri, esim. Zitromax, mutta voit joutua käyttämään astmapumppua lopun ikääsi. Pitkän altistuksen jälkeen joudut ehkä antibioottitiputukseen/otat injektioita pitkään.