Vastaa aiheeseen: Auton rekisteröinti

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Auton rekisteröinti Vastaa aiheeseen: Auton rekisteröinti

LINKKI

Masa P
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 29.12.2006
Kirjoituksia: 85
Vastauksia: 746

Melkoisen mukava ja edullinen tapa on ostaa lähes uusikin auto autovuokraamoista! Kavahditko? Ei syytä.

Olen ostanut 2 autoa vuokraamosta ja tuttuni useita. Halvimmat hinnat ovat niissä suurissa vuokraamoissa, kuten esim GoldCar ja RecorgGo. Autot löytyvät netistä. Taitaa olla molemmissa yhteensä n 70000 kaaraa. Niissä on nopea kierto ja heidän sisäänostonsa on edullista. Käsittääkseni ko vuokraamot vapautuvat myös arvonlisäverosta, kun autoa on käytetty muutamia kuukausia. Ja se tuntuu hinnassa!

Viimeksi kaveri kanssa menimme erääseen suurvuokraamoon ja kysäisimme mukavan kokoista farmaria. Myyjä sanoi, että hypätkää kyytiin ja ajoimme vuokraamon tukikohdasta  Malagan lentokentän taakse. Rivissä seisoi yli 60 kpl farmari Focuksia! Myjjä sanoi, että valitkaa noista. Valitsimme ja autoa noutaessamme se oli pesty ja hienossa kunnossa. Todella edullisesti!

Kannattaa ainakin tutustua. Jos päädytte tällaiseen ratkaisuun, niin tehkää se ajoissa, sillä paperien saaminen kestää. Varsinkin, jos aijotte kesäksi ajella sillä Suomeen!