Vastaa aiheeseen: Kodittoman elämää Espanjassa?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Kodittoman elämää Espanjassa? Vastaa aiheeseen: Kodittoman elämää Espanjassa?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä blues
blues Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 1928

Kojolta toimiva ohje. Saatat silti aiheuttaa paheksuntaa jos telttailet puistoissa tai rannalla. Ennenkuin vastaat ettet ole ajatellut puistoissa asustaa niin ihan ystavan neuvo, ala pystyta telttaasi myoskaan kaduille tai varsinkaan moottoriteille.  Ei Espanja ole mikaan kehitysmaa jossa voi kokeilla turistialueella rahatonta/vaihdanta taloutta.

Niinkuin jo aiemmin kirjoitin. Mene hiukka villimmille seuduille niin et erotu niin selvasti porukasta. Paremminkin, sulaudut 🙂

Toisekseen, olen sen verran vanhanaikainen etten hyvaksy purematta asennettasi jattaa velat hoitamatta ja kokeilla jossain muualla…. Ei se niin pyori tama maailma. Sulla olisi tuhannen taalan paikka alkaa paiskimaan toita Suomessa ja laittaa kaikki tulot maksuihin. Samalla voisit silloin elaa taysin rahattomasti. Muutaman vuoden treenilla olisi velat maksettu ja sinulla vankka tietotaito kuinka elella rahatta!

 

  • Tätä vastausta muokkasi 3 vuotta, 4 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä blues blues.