Vastaa aiheeseen: Pankkitilin avaaminen Espanjassa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Pankkitilin avaaminen Espanjassa Vastaa aiheeseen: Pankkitilin avaaminen Espanjassa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä buscador
buscador Ei kirjautuneena
Liittynyt: 11.12.2016
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 39

Vastaanpas kokemusta rikkampana itse itselleni: Tilin avaamiseen tarvitaan passi, selvitys tuloista: mistäs fyrkat peräisin (vanhat säästöt ei käy, vero-, eläke-, tms.-todistus) sekä multa kysyttiin koska kirjat Suomessa, kotimainen osoite. NIE-tunnusta ei Sabadell pankissa tarvittu, La Caixassa edellyttiin. 30€ neljännesvuosi ja debit-kortti 25€, en tiedä onko kallis vai halpa, mulle ok. Kortti noudettavissa viikon päästä konttorilta. Allekirjoitus n. 10 sopimuslapun alalaitaan, tekstit englanniksi, nopeasti katsoen perus pankki-diibadaabaa kuin Suomessakin, erillinen vakuutus ettei ole tekemisissä USA:n kanssa verovelvollisena. Asiointikieli kouluenglanti, molemmin puolin. Ja siinä se sitten oli, varttitunti. Varsin sutjakkaa meininkiä. Ei ajanvarausta, sisään vaan. Av. Los Boliches 75.

Mikäli ylläoleva tarina auttaa jotakuta, hyvä niin ja mikäli ylläolevassa oli asiavirheitä, saa sitten oikein mielellään korjata.