Vastaa aiheeseen: Minne meidän kannttaisi suunnata?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Minne meidän kannttaisi suunnata? Vastaa aiheeseen: Minne meidän kannttaisi suunnata?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä crisse
crisse Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.11.2011
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 49

Nyt on pakko liittyä tähän keskusteluun kun tuo matkaileva perhe provosoi kaikkia tämän foorumin kirjoituksia, ilmeisesti ko. henkilöllä on jonkinlainen trauma kun ei osaa asiallisesti kirjoittaa mistään, suosittelisin julkaisemaan jonkinlaista omakustantaista kirjaa ongelmistaan muttei tällä foorumilla.

No itse asiaan, suosittelisin tutustumaan  Alicanten pohjoispuolisiin alueisiin kuten Alteaan, Albiriin, Poloppiin, La Nuciaan, Villajoysaan, Benidormissa on hyvä sairaala, Alicanteen lentää Norski Helsingistä (nytkin varasin lennon helmikuulle 19,50 henkilö) eri matkatoimistot kuljettavat linja-atolla lentokentältä 10 eurolla ovelta ovelle mihin aikaan tahansa, ei ole riippuvainen lentobusseista jotka ei kulje puolenyön jälkeen.

Itse olemme viihtyneet jo kuudetta vuotta täällä Albirissa kaikki palvelut kävelymatkan päässä ja julkinen liilenne loistava eikä liikaa turisteja jos haluaa mennä välillä katsomaan sitä meininkiä niin voi piipahtaa Benidormiin linja-autolla.