Vastaa aiheeseen: Miten poistan tilin?

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Espanja.ORG -tiedotteet Miten poistan tilin? Vastaa aiheeseen: Miten poistan tilin?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Loikkari
Loikkari Ei kirjautuneena
Liittynyt: 10.04.2013
Kirjoituksia: 8
Vastauksia: 236

Varmaankin ketjun aloittaja tarkoittanee tämän keskustelupalstan käyttäjätilin poistoa. (engl user account) joka puhekielessä lyhennetään yksinkertaisesti vain sanaksi tili.

 

No ylläpitoon yhteyttä mutta valitettava huomio on kyllä ettei YP kovin ahkerasti osallistu palstan ylläpitoon nykyisin. Olen esim ilmoittanut ketjuista ja pyytänyt ketjujen poistoa,  joissa tarjotaan edullista lainaa ja luottoa kovin huonolla suomenkielellä mutta ei niihin pyyntöihin ole reagoitu mitenkään. Eli käyttäjätunnuksen eli tilin poistoa voi joutua odottelemaan kärsivällisesti joskus pitkäänkin.

 

Kerran halusin nimimerkkini / käyttäjätunnukseni poistoa eräältä palstalta mutta YP kieltäytyi sitä tekemästä joten otin yhteyttä olikohan se joku viranomainen joka valvoo näitä rekistereitä Yllättävää oli ettei laki velvoita poistamaan nimimerkkiä/tiliä koska nimimerkillä ei voi yhdistää suoraan johonkin henkilöön, tietysti rekisterinpitäjällä pitää olla tieto keneen mikäkin nimimerkki on yhteydessä mutta omalla pyynnölläni ei ole merkitystä koska mikään laki ei sitä velvoita. Toki sen saa poistaa rekisteristä vapaaehtoisesti ylläpidon toimesta tai kuka siihen käsiksi pääseekään mutta se on taa YP:n harkittavissa.