Vastaa aiheeseen: Minne meidän kannttaisi suunnata?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Minne meidän kannttaisi suunnata? Vastaa aiheeseen: Minne meidän kannttaisi suunnata?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Mariah
Mariah Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.11.2016
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 6

13 astetta ja vesisade ei kuulosta lupaavalta 😀 mutta muuten edellisessä viestissä oli meidän ajatukset hyvin ymmärretty. Kiitos 🙂

Turismilla tarkoitetaan tässä yhteydessä korkeita kerrostalohotelleja, liikaa viiniä juovia turisteja, jotkä irrottelevat arkielämästään, vaikka eivät örvelläkään, löystynyttä moraalia verrattuna elämään kotimaassa ja ylipäänsä sitä, että kun kesällä ulkomaalaiset örveltävät niin paikallisille tulee niillä alueilla outo käsitys ulkomaalaisista. Monet alueet menee ikään kuin pilalle liiallisen turismin seurauksena.

Parhaimman kuvan ihmisestä saa varmaan harrastuksista, joten meidän yhteenlasketut harrastukset ovat lukeminen usealla kielellä, kulttuurihistoria, piano, viulu, kävely liikuntarajoitteisena mutta ei siis rollaattoria vielä, tietokonepelit, mökkeily ja tietysti tärkeimpänä jälkipolvi. Kaikenlainen pröystäily, toisten ihmisten huonosti kohtelu ja selkärangattomuus ovat vastenmielisiä. Suurin motiivi talvien vietossa etelässä on terveys, kylmyys kolottaa pahasti ja pimeyden vaihtaisimme mieluusti valoon.