Vastaa aiheeseen: Minne meidän kannttaisi suunnata?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Minne meidän kannttaisi suunnata? Vastaa aiheeseen: Minne meidän kannttaisi suunnata?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä matkailevaperhe
matkailevaperhe Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.12.2013
Kirjoituksia: 31
Vastauksia: 194

Eräällä tuttavaperheellä oli täysin samansuuntaiset kriteerit haaveissaan. He ovat oikein antituristeja. Nyt tietysti ”turismin lieveilmiöt” ovat varsin suhteellinen käsite. Joten mitä se teidän mielestänne tarkoittaa kaipaisi täsmennystä. Nimittäin jos sillä tarkoitetaan esimerkiksi alasti pöriseviä brittejä, ylipainoisia ja humalassa röhkiviä suomalaisia ja yökaudet jatkuvaa bilettämistä, niin niitä ilmiöitä ei ole oikeastaan nähtävissä missään talviaikana, joka se teidän asumisajankohta siis olisi. Eli älkää tehkö asiasta liian vaikeata. Tehkää kuten tuttavaperheemme teki. He muuttivat Marbellaan aivan siihen sairaalan kupeeseen. Ranta on aivan vieressä, josta pääsee kävellen moneen suuntaan. Talviaikaan siellä ei kävele kukaan. Paitsi sunnuntaina, jolloin paikalliset ottavat perheensä mukaan, johon kuuluvat usein: isoäiti ja -isä, isä ja äiti, sekä perheen pienokaiset, joilla on mukana leluja ja välineitä, joilla he temppuilevat ja esittävät suurta showta perheelleen. Mutta tämähän on juuri se mistä te pidätte eli paikallinen kulttuuri. Rannalla ei myöskään makoile kukaan. Esimerkiksi tällä hetkellä on kuulemma 13 astetta lämmintä ja vettä tulee kaatamalla. Marbellan rannan ja pääkadun välisellä alueella kahviloissa ei talviaikaan istuskele ketään muita kuin paikallisia.

Vahva suositus on siis Marbella. Ja mitä kielitaitoon tulee, niin monet unohtavat yleisen viittomakielen. Sitä ymmärretään joka paikassa maailmassa ja sillä onnistuvat useimmat perusasiat. Eli jos on pääkipeä niin apteekissa kun koputtaa ohimoa saa heti 600 millistä ibuprofeiinia. Kuppilassa kun osoittaa sormella vitriinissä olevaa kermalla täytettyä croissanttia niin eipä siinäkään paljon epäselvää jää mitä haluaa – vaikkei sanoisi sanaakaan. Kaupassa ei tarvitse puhua mitään, sen kun ottaa tavarat, lastaa ne kassan hihnalle ja maksaa pois. Jos kassa yrittää kysyä kolikoita joilla saisi kätevästi vaihtorahat täsmättyä niin voi ojentaa kolikkokukkaron sanomatta sanaakaan tai puistelee vain päätään sivulta toiselle.