Vastaa aiheeseen: Lasten reuma hoidot ja kustannukset Espanjassa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Terveysjutut Lasten reuma hoidot ja kustannukset Espanjassa Vastaa aiheeseen: Lasten reuma hoidot ja kustannukset Espanjassa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Tmi White Oyster
Tmi White Oyster Ei kirjautuneena
Liittynyt: 16.11.2016
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 1

Kiitos Petri

Olemme kuulleet että ruokavaliosta saattaisi olla hyötyä ja sainkin jokin aika sitten yhteystiedot radiosta tutulle Paula Heinoselle ( Radio Iskelmä – terveyden tukipilarit ). Tämä kertomasi antioksidanttiklinikkaa Hgissä ei ole meille tuttu, mutta luulen että kokeilemme kyllä sitä sillä kaikki muut perineteisen länsimaisen lääkettieteen konstit ( droppia, droppia, droppia ) on jo kokeiltu tuloksetta, luulenkin että lääke firmat maksavat provikoita lääkäreille, sen verran hanakasti tarjoavat eri lääkkeitä ja kun yrittää kysyä vaihtoehtoisista hoidoista kimmastuvat suorastaan. Kun ottaa vielä huomioon näiden biologisten lääkkeiden hinnat, jopa 2000€ / 2vk, (onneksi on Suomen lääkekatto, miten Espanjassa? ) ei tarvitse maksaa kuin tuo omavastuu reilu 600€ / vuosi joka tulee täyteen aina Tammikuussa kun käy ensimmäisen kerran apteekissa.

Mutta ilman muuta haluamme tehdä kaiken mitä vain on tehtävissä ja olen kiitollinen näistä vinkeistä, juttelemme asiasta illalla kuinka edetä.

Mitenköhän Espanjassa Reumahoidot, jos ei ole vakuutusta joka maksaa hoidot sekä lääkkeet? Suomenkielinen palvelutoimisto puhui jotain autonomisista alueista ja vakuutuksista, eli ilmeisesti hoitoa saa mutta menee vakuutuksesta jos sellainen on?

Laitan Petri sinulle privana sähköpostini, jos viitsit laittaa Merjan yhteystiedot.

ISO KIITOS ETUKÄTEEN NÄISTÄ VINKEISTÄ