Vastaa aiheeseen: Minne meidän kannttaisi suunnata?

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Minne meidän kannttaisi suunnata? Vastaa aiheeseen: Minne meidän kannttaisi suunnata?

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Mariah
Mariah Ei kirjautuneena
Liittynyt: 13.11.2016
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 6

Kiitos vastauksista! Lisää kaivataan 🙂

Espanjan opinnot ovat meneillään jo, joten se puoli asiasta pystytään korjaamaan kyllä. Kanarian saarista ollaan luettukin paremman ilmaston vuoksi, ainoastaan tuo sairaalapuoli jäi mietityttämään. Jos sydänkohtauksen saa niin löytyykö sieltä yliopistotasoista sairaalahoitoa ja löytyykö taitavia ortopedejä? Emme siis ole sydänsairaita, ainakaan vielä, mutta nivelsairaus ja luustosairaus löytyy, joihin silloin tällöin tarvitsee taitavaa ortopedia. Tästä päästäänkin siihen, että mäkinen maasto ei onnistu, vaikkei pyörätuolissa tai rollaattorissa ollakaan. Jos kanarian saarille, niin minne siellä?

Jos mantereen puolelle menee, niin minne siellä? Emme siis tarvitse erityisesti suomalaisia ympäristöön, englanti, saksa, venäjä, ruotsi ja toivottavasti siis espanja onnistuvat. Turismin lieveilviöt ärsyttävät, joten siksi ei keskelle mitään turismin keskusta .Samoin korkea rakennuskanta ei miellytä. Ollaan luettu, että vuoristossa on kylmä ja rannikolla on kylmää tuulta, ja kun se kylmyys tuon nivelsairauden vuoksi on niin hankalaa. Toisaalta jos asunnossa on kunnon lämmitys, niin eihän se yön kylmyys haittaa.