Vastaa aiheeseen: Lasten reuma hoidot ja kustannukset Espanjassa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Terveysjutut Lasten reuma hoidot ja kustannukset Espanjassa Vastaa aiheeseen: Lasten reuma hoidot ja kustannukset Espanjassa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä SaPer
SaPer Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.12.2013
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 4

Hei Tmi White Oyster,

vanhempi tyttömme sairastui n. 3-vuotiaana (v. 2007) lastenreumaan (oligoartriitti) ja häntä hoidettiin alkuun HUS Lastenklinikalla. Yhtä jos toista myrkkyä kokeiltiin, paikallishoidot ml. ja iriitin hoitoon 2-4 eri tippaa. Myös kahta eri biologista lääkettä testattiin. Aika yhtä helvettiä tuo aika..

Kunnes vaimoni (Merja) keksi kokeilla tuota antioksidanttiklinikkaa Hgissä. Varsin pian saimme peruutusajan Rauli Mäkelälle, ja aloitimme eliminaatiodieetin. Maissi, soija, maitotuotteet, kotimaiset viljat jätettiin pois hänen määräyksestä. Oireet helpottivat jo muutamassa viikossa. Tueksi tuli n. 6-7 eri vitamiinit (mm. D-vit., sinkki, seleeni, kalkki)+probiootit.

Rauli ei tietääksemme ole enään tuolla klinikalla, onko jäänyt nyt eläkkeelle, kannattaa varmistaa tuolta.

Tuosta on nyt aikaa jo jokunen vuosi, ja KAIKKI nuo edellä mainitut lääkkeet +paikallishoidot ml. ovat historiaa. Päivä kerrallaan toki mennään. Ilman Raulia tyttömme tila olisi aivan varmasti jokin toinen mitä nykyisin. Hän harrastaa liikuntaa, ja syö hyvin. Aivan toinen tyttö mitä siihen aikaan.

Sanallakaan ei koko aikana ole tuo HUSn porukka ehdottanut kokeilemaan ruokavalion muutosta tms. Vaan lääkkeitä tuputettu alusta saakka.

Merja oli kertomassa tästä gluteenittomasta ruokavaliosta jokunen aika sitten MTV Studio55 -ohjelmassa, tässä linkki.

http://www.studio55.fi/hyvinvointi/article/merja-syo-gluteenittomasti-vaikkei-sairasta-keliakiaa-nain-vointi-muuttui/6123732#.WBnPpi76oHE.facebook

Hänellä on tästä parhain tieto, ja osaa kertoa teille tarvittaessa. Tsemppiä tytöllesi!

Laita privaviesti niin annan hänen s-postin. Petri