Vastaa aiheeseen: Ilmastonmuutos – Päivitys syksy 2016

Uusimmat Keskustelu Aktiviteetit Muut aktiviteetit ja tapahtumat Ilmastonmuutos – Päivitys syksy 2016 Vastaa aiheeseen: Ilmastonmuutos – Päivitys syksy 2016

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Pertax
Pertax Ei kirjautuneena
Liittynyt: 08.09.2014
Kirjoituksia: 6
Vastauksia: 6

Ilmasto muutuu ja on aina muuttunut. Maapallon energiasta 1/1000.000 on ihmisen aikaansaannosta. Loput ovat auringosta. Pariisin sopimus on vain ilmastohörhöjen uskontunnustus. Aurinko ei ole sopimuksessa mukana ja tuottaa lämpöä kylmää ihan miten haluaa. Nauraisi Pariisin sopimukselle, jos osaisi nauraa.

Yksikään malli ei ole kyennyt jäljittämään jo eletttyä ilmastoa. Grönlannin nimi tulee vihreästä maasta eli tosi lämmintä on ollut ennenkin.  Kylmääkin on ollut, kun on ollut jääkausia. Kumpaakaan aikaan ei ollut katumaastureita muuttamassa ilmastoa ilmastouskovaisten väitteiden mukaisesti. Ihmisellä ei ole mitään roolia ilmaston muuttumiseen.

Ilmaston mittausuloksia on 150 vuodelta. Maapallon ikä lienee 5 miljardia vuotta. Uskovaisten tekemien nnusteiden tarkkuus on samaa luokkaa kuin kolmen sekunnin otoksella ennustaisi vuoden säätä. Kuka uskoo?

Etsiskelyistäni huolimatta en ole löytänyt tutkimuksia, jotka selventäisivät auringon lämmön tuotannon vaihtelua 5 miljardin vuoden aikana. Yksi ilmastohörhö vastasi, että ne on laskelmisaa mukana. Mistä saatu ja miten otettu, siihen hän jätti vastaamatta. Ilmastotieteen laitos vastasi kyselyyni, että heitä eivät kiinnosta muut tutkimukset kuin ne, jotka vahvistavat ilmaston muutokset ihmisen aiheuttamiksi. Kysyin heiltä, mitkä ovat parhaat tutkimukset, jotka perustellusti kyseenalaistavat ihmisen osuuden ilman muutoksessa.