Vastaa aiheeseen: Työharjoittelu

LINKKI

SaPer
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 07.12.2013
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 4

Valmistuminen häämöttää mutta ’se’ päättötyö/lopputyö vielä uupuu? No hätä! Meillä voisi olla tarjolla jotain juuri sinulle tai opiskelijakaverillesi!

Mikä tai kuka sitten tuo Nordmaja on?

Nordmaja on v.2013 perustettu, nuori mutta vuosi vuodelta kasvava pienyritys. Yritys lähti varsin vaatimattomasti liikkeelle – toki yrityksen perustajalla oli kokemusta mm. asiakaspalvelusta ja automaatiosta reilulta 20 vuodelta. Kotisivut oli alkuun Google Sitella toteutettu ja tarjoukset tehtiin ihan perus Text editorilla. Toimipaikkamme on ollut alusta alkaen Tallinnassa.

Toimialana meillä on puutarhatuotteiden jälleenmyynti ja asennuspalvelut. Teemme yhteistyötä AB Polar OÜ kanssa. Lisätietoja heistä löydätte suomeksi verkkosivuiltaan http://www.abpolar.ee/

Haemme kasvua entisestään vuodelle 2017 yhdessä alihankkijoidemme kanssa. Loppuvuodesta 2016 alkaen osa tiimistämme palvelee asiakkaitamme myös Torreviejassa (kasvua hakien).

Lähetä kuvaus itsestäsi ja kerro mitä alaa opiskelet ja mitä olisit halukas meille tekemään. Kuulemme mielellämme alkuun mitä sinulla on kerrottavaa! Jos se kuulostaa hyvältä, voimme ajatella jopa tapaamista seuraavaksi. Vakuuta meidät nyt alkuun jollain persoonallisella tapaa! (YouTube tms.).

Viimeiseksi meillä on ollut tuotantotalouden opiskelija tiimissämme apuna. Hän teki päättötyönsä CRM ohjelman valinnasta ja sen käyttöönotosta meille (VTiger). Tuo lopputyö on luettavissa mm. verkosta. Kysy lisää!

Ps. palvelemme asiakkaitamme myös herkkukauppamme puolella. Valikoimamme koostuu pääosin vegaaneille sopivista Landgartenin tuotteista. Ensi vuosi tuo muutoksia myös tämän kauppamme sisältöön.

Lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse! Yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.
Palvelemme suomeksi ja englanniksi.

https://nordmaja.com/ & https://shopdulce.com/