Vastaa aiheeseen: Apuja pyydetään, muutto perheellä edessä..

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Apuja pyydetään, muutto perheellä edessä.. Vastaa aiheeseen: Apuja pyydetään, muutto perheellä edessä..

LINKKI

Emma
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.08.2016
Kirjoituksia: 0
Vastauksia: 1

Moi!

Olimme juuri Barcelonassa etsimässä kotia ja kahdessa kansainvälisessä koulussakin kävimme tutustumassa. Lapsemme menevät kansainväliseen kouluun ja sinne pääsee sisään kun on maksanut ilmoittautumismaksun (noin 2000€), tosin asiaan voi vaikutta että lähdemme työkomennuksella ja nopeasti täytyi koulupaikka järjestää. Kuukausimaksut ovat noin 800-1000€ per lapsi/kk. Tosin tuohon hintaan kuuluvat kaikki muut paitsi oppikirjat, koulupuvut ja koulubussi.

Opetuskielenä koulussa on 60% englanniksi, 20% espanja ja 20% katalania. Tosin meidän tytöiltä putoaa katalania pois ja panostavat espanjaan kieleen sen sijaan. Koulu vaikutti todella upealta ja painottivat taiteeseen ja musiikkiin hyvin vahvasti. Päivät ovat 9-17 ja välissä on parin tunnin breikki jos haluaa levätä, leikkiä tai osallistua workshoppeihin jne.

Uskon että tytöt oppivat molemmat kielet nopeasti vaikka kumpaakaan kieltä he eivät osaa yhtään. Rehtori oli myös sitä mieltä että katalaania he oppivat kuitenkin kun kaverit sitä puhuvat 😉

-Emma-