Vastaa aiheeseen: Aurinkoon hamuileva

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Aurinkoon hamuileva Vastaa aiheeseen: Aurinkoon hamuileva

LINKKI

Daigle
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.06.2010
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 36

Täällä sitä ollaan ja toinen viikko paikan päällä pyörähtänyt käyntiin.

Cajamarista kävin helposti avaamassa pankkitilin Pacon opastuksella. Tarvitsi joko työtodistuksen tai palkkatodistuksen lähetettäväksi sähköpostilla Pacolle, jotka sain muutamassa minuutissa, kun soitin yrityksemme hallintoon Suomessa. Välitin ne vain Pacolle ja kävelin ulkoa takas pankkiin 🙂

Ylihuomenna pitäisi olla pankkikortti noudettavissa, kun kuulemma keskiviikkoisin ne kortit toimitetaan heidän toimistolleen.

Puhelinliittymän hommasin mimobilelta Centro Finlandialta. Rajattomat maan sisäiset puhelut ja 8gb dataa alta 30 euroa. Ihan ok, joskin itsellä ainakin on jo yli puolet käytetty joten pitää tuumia vähän mitä tekee. Lisää voi tilata Masmovilin portaalista gigan per laaki hintaan 8,5 euroa. Töitäkin pitäis alkaa tekeen 4vko päästä ja silloin tollaset hinnat on kyllä armottoman kalliita.

Ai miksi en hankkinut kiinteää? Noh, täällähän on sesonkiaika menossa joten päädyin ottamaan väliaikaisen asunnon kunnes tarjonta kasvaa ja löydän isomman kämpän. Ja väliaikaiseen kämppään kiinteän tilaaminen on vähän turhaa vaikka mietin kyllä liittymän siirron mahdollisuutta. Suomessahan ainakin ADSL-liittymän siirtäminen toiseen osoitteeseen on mahdollista. Joskaan tähän kämppään ei taida olla saatavilla hamuamaani valokuitua.

Viikko vierähti paikkoja katellessa ja ihmisiin tutustuessa sekä omiin kodin rutiineihin kehittyessä. Ihmeemmin en ole purkanut omia tavaroitani, kun kaikkea ei tarvi purkaa ja muutto on taas edessä 6vko päästä.

Mutta näin siis oma muuttoni on mennyt ja näistä jatketaan eteenpäin 🙂