Vastaa aiheeseen: Ei- residentin asuntovero

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Ei- residentin asuntovero Vastaa aiheeseen: Ei- residentin asuntovero

LINKKI

Ourdream
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 31.10.2009
Kirjoituksia: 7
Vastauksia: 29

Hola, lupaamani update liittyen tuohon asuntovero asiaan. Teimme sitten kirjallisen valituksen Sumaan, Notarialle, Bankialle ja asunnon myynneelle toimistolle. Saimme apua espanjankieliseen valitukseen, joten jokainen osapuoli ymmärsi mistä valitamme. Suma toimisto sanoi: laki on muuttunut ja että meidän pitäisi maksaa vuosilta 08, 09,10 maksamatta jääneet verot. Eli Sumaa ei kiinnosta kuka maksaa ainoastaan se, että he saavat rahat. Notario sanoi: tottakai meidän ei tarvitse maksaa, vaan maksajia ovat Bankia ja kiinteistön välittäjä. Bankia sanoi: koska tämä Suman lasku on meidän nimellä heidän ei tarvitse sitä maksaa. Lasku olisi pitänyt kuulemma olla edellisen omistajan nimellä. Kiinteistön välittäjä ei ole oikein sanonut mitään, sinne eikä tänne. Asia on tilanteessa, että kukaan ei ota vastuuta siitä. Me emme maksa edlleenkään, koska meillä on sopimus tueksi. Me jäämme odottamaan mitä tapahtuu ja jos tarvitaan tuomaria niin sitten hommataan sellainen.

Mistä kysymys: Suma vaatii maksettavaksi vuosilta 08, 09, 10, vuosittain maksettavaa asuntoveroa. Ostimme asunnon v.2012 ja meille vakuutettiin sopimuksen muodossa, että mitään rasitteita asunnossa ei ole. Asunto oli ostettu pankilta. Myynnin suoritti kiinteistön välitystoimisto.