Vastaa aiheeseen: Veramar

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Veramar Vastaa aiheeseen: Veramar

LINKKI

Los Knots
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 15.09.2013
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 107

Kaikki kunnia tietysti jokaisen omille mielipiteilleen, mutta itse en oikein ymmärrä tuota periaatteellista Facebookin vastustusta. Se kun sattuu olemaan tätä päivää. Vähän sama kuin joku aikoinaan olisi vastustanut internetiä ja sähköpostia, kun on kuitenkin puhelin, faksi ja lentolehtiset, joilla informaatio välittyy.
Itselleni Facebook on erittäin mieluinen, kun on tuttuja eripuolilla maailmaa, niin pysyy jossain määrin kärryillä mitä kenellekin kuuluu. Eikä se mitenkään vähennä sitä henkilökohtaista kanssakäymistäkään, pikemminkin päinvastoin. Tulee kommunikoitua sellaistenkin henkilöiden kanssa, joihin ei muuten varmasti missään vaiheessa olisi tullut otettua yhteyttä.

On täysin luonnollista, että yritykset tiedottaa asioistaan siellä, missä he ihmiset parhaiten tavoittaa. Pienet yritykset taas saattavat ihan jo teknisistä syistä pitää ajankohtaiset päivityksensä vain Facebookissa, koska siellä se on niin helppoa. Näihin näyttää lukeutuvan mm. valtaosa espanjalaisia yrityksiä, joiden omat kotisivut ovat ihan kuralla, jos sellaisia sattuu ylipäätään olemaan. Varmasti enimmäkseen yritykset pitää kuitenkin päivityksensä julkisina, joiden lukuun Facebook-tunnuksia tarvita, eli ei sen vuoksi tarvitse kuitenkaan periaatteitaan pyörtää.

Ja vaikka nyt lähes kaikki suomalaiset asuvat/lomailevat joko Aurinkorannikolla, Torreviejassa tai saarilla, niin olisi mukava, kun joku sivusto/yhteisö niputtaisi kaikki yhteen, siitä tämä foorumi on ollut kiva. Kun taas nuo Facebook-yhteisöt näyttävät olevan hyvin paikallisia. Mutta jollei huolto pelaa, niin käyttäjien aktiivisuus laskee, kunnes voi laittaa lopullisen pisteen koko hommalle..