Vastaa aiheeseen: Espanjalainen vanhustenhoito

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Espanjalainen vanhustenhoito Vastaa aiheeseen: Espanjalainen vanhustenhoito

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Espanjalaisen vanhustenhoidon kaksi taikasanaa ovat tori ja penkki. Nämä elementit löytyvät kaikista pienimmistäkin kylistä. Isommilla paikkakunnilla joka barriossa on myös omansa. Ja koska näin on , niin kunta antaa miespuolisille vanhuksille kepin käteen ja kyörää joka aamu äijät torille palmun alle penkille istumaan. Naiset istuvat mustassa puvussaan pallilla kotinsa oven vieressä ja kutovat pannulappuja.  Näin se on ratkaistu.

Ja moni haluaisi sen menevän näin.

Koska täälläkin eläkeläispiireissä  tiedetään  että Suomi on maailman paras ja mielenkiintoisin maa ja siksi  sinne haluttaisiin kovasti eläkepäiviksi asumaan. Etenkin niin että Suomessa oltaisiin vain talvet, lokakuusta maaliskuuhun , sehän on siellä sitä parasta aikaa, ja kesät kotona Espanjassa. Mutta se ei käy, koska eläke. On pieni. 400 € /kk.  Mutta koska eu ja avustukset,  on ryhdytty ajamaan aloitetta että kela maksaisi kaikille yli 63 vuotiaille espanjalaisille eläkeläisille kalliinpaikan korvausta , asumistukea ja antaisi alennusta oliiviöljystä ja punaviinistä vuosittain kuuden kuukauden ajalta. Tämä olisi ainakin aurinkorannikon yhtyneiden eläkeläisten mielestä vain oikeus ja kohtuus koska suomalaiset ovat  täällä valloittaneet Los Bolichesin jo kokonaan , Pacosista puhumattakaan ja kuulemma soluttautuvat jo Fuengirolan muihinkin osiin.