Vastaa aiheeseen: Verosopimusten irtisanomistilanne

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Verosopimusten irtisanomistilanne Vastaa aiheeseen: Verosopimusten irtisanomistilanne

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Selma
Selma Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 38
Vastauksia: 583

Kyllä Santiagon on parasta pysyä siellä Espanjassa, kun siellä on kaikki niin paljon paremmin.

Voipi olla teille siellä hiukan järkytys, että me täällä Suomessa olemme kuitenkin tyytyväisiä palveluihin. Mieheni sairastui vakavasti n. 1,5 vuotta sitten. Oli alle viikossa Meilahdessa (iso yliopistosairaala Helsingissä, jos ette tiedä). Hoito oli hyvää ja henkilökunta ystävällistä.  Kuten Santiago sanoi ”Erittäin asiantuntevaa , nopeaa ja ystävällistä ja miellyttävää hoitoa kaikin puolin”. En usko, että Espanja olisi pystynyt parempaan. Ei tosin ollut 3 ruokalajin menuuta, mutta ei sädehoitojen jälkeen olisi maistunutkaan mikään.

Suomessa on myöskin katto kustannuksille, jonka jälkeen lääkkeet on ilmaisia. Muistaakseni jossain 600-700 hujakoilla. Samoin on hoitokatto, jos tarvitsee olla pitempään sairaalassa tai käydä tutkimuksissa. Myöskin muille kuin eläkeläisille. Espoossa toimii myöskin kotisairaala, joka mahdollistaa esimerkiksi terminaalivaiheessa olemisen kotona mahdollisimman pitkään. Kaikki, jotka ovat sitä käyttäneet, ovat kehuneet sen palveluja. Hoitajat ja lääkärit päivystää ympäri vuorokauden samalla hinnalla ja jos hoitokatto on saavutettu, jopa ilmaiseksi. Jos itse olisin vakavasti sairas, haluaisin palvelut omalla äidinkielellä. Sairaana en ehkä kielitaidosta huolimatta jaksa ponnistella vieraan kielen kanssa.

Ja hyvä Blues! Kyllähän apteekissa pitää pystyä todentamaan jotenkin, että on oikeutettu hakemaan lääkkeitä suomalaisten piikkiin. Hanki Kela-kortti tai täytä lappuja, siinä ne vaihtoehdot.

  • Tätä vastausta muokkasi 5 vuotta, 11 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä Selma Selma.
  • Tätä vastausta muokkasi 5 vuotta, 11 kuukautta sitten Profiilikuva käyttäjästä Selma Selma.