Vastaa aiheeseen: Auton hinta Espanjassa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Auton hinta Espanjassa Vastaa aiheeseen: Auton hinta Espanjassa

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Nyt on menossa kai Pive 6. Ja Pive on ohjelma jossa hallitus on budjetoinut rahaa  vauhdittamaan laman takia hyytynyttä autokauppaa. Hallitus tukee 1000 € :lla autonostajaa ja autonvalmistaja tai maahantuoja toisella tonnilla. Edellytyksenä on  että kaupassa tulee vaihdossa yli kymmenen vuotta vanha liikenteessä oleva auto. Se poistetaan liikenteestä ja romutetaan. Näin autokanta uudistuu ja pahimmin saastuttavat vanhat raadot saadaan pois liikenteestä.  Uuden auton suhteen on myös jotain rajoituksia . Lähinnä päästöjen suhteen. Eli kaikki mallit eivät ohjelmaan kelpaa.

Kun katselee sillä silmällä vaikka telkkarimainoksia huomaa että niissä mainitaan usein tämä pive ns. alkaen hinnan yhteydessä.

Ja koska itsellä on kansanauto Volkkari lähellä sydäntä, niin otan yhden esimerkin Pivehinnoittelusta. Tiguan diesel, 110 hv. kattavilla varusteilla maksaa 20 200 €.

http://www.volkswagen.es/es/models/Tiguan.html

Tässä linkki Volkkarin sivuille.

Suomalaiset autoverotuksen raskauttamat veroalamaiset saavat lisätä tähän hyymiöitä vapaalla kädellä.