Vastaa aiheeseen: NIE numero ja auton rekisteröinti

Uusimmat Keskustelu Espanja.org Jeesinkinurkka NIE numero ja auton rekisteröinti Vastaa aiheeseen: NIE numero ja auton rekisteröinti

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä enrique
enrique Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.07.2014
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 59

Joo ihan turhaa vaivaa alkaa rekisteröimään autoa muutamaksi kuukaudeksi. Kuten vanha kansa sanoo: tyhmä paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä. Pätee tähän erittäin hyvin. On kaiken maailman käyttöönottomaksuja sun muita, ja entäs se autoveron palautus Suomesta? Osta mielummin uusia auto täältä.

Täällä pörrää kuukaudesta ja vuodesta toiseen autoja niin venäläisin, ukrainalaisin, saksalaisin, latvialaisin, virolaisin ja liettualaisin kilvin, ja taidan pari suomalasitakin tietää, eikä poliisi näytä niihin puuttuvan millään tavoin vaikka näkevät niitä päivittäin mm. koulujen edustoilla.

Säilytä sitä vain autotallissa äläkä kadulla. Jos pelottaa, niin käväise Portugalin puolella viikonloppureissulla. Auttaneekohan se, tai onkohan sillä edes väliä.

Hyvänä puolena on vielä se, että et todennäköisesti saa noista pirun kameroista sakkolappuja ulkomaisin kilvin. Kertoivat taannoin lehdessä että yli puolet ylinopeuksista on ainakin Marbellassa ulkomaisten autojen tekemiä eikä poliisi voi sille mukamas mitään.