Vastaa aiheeseen: Tuokaa näitä Suomesta Fugeen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Tuokaa näitä Suomesta Fugeen Vastaa aiheeseen: Tuokaa näitä Suomesta Fugeen

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä arnold malaga
arnold malaga Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

…miltä mitkäkin asunnot kunakin vuodenaikana vaikuttavat ja kyllä on pakko myöntää että ei tullut turhaan tihruiltua. Niin erilaisilta nuo asuinalueet tuntuivat eri vuodenaikoina.

Totta mooses. Ja etenkin viimeisin talvikausi osoitti, millainen Espanjan talvisää voi olla pahimmillaan. Vanhatkin ’paisanot’ sanovat, että kylmin ja sateisin talvi miesmuistiin.

Ja nytkin vielä tulee pientä muistutusta ihmistä (ja pääministeriä) suuremmista voimista, kun sikäli mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin koskaan aiemmin ei ole Sevillan, Huelvan ja Cordoban alueelle annettu ”keltaista varoituslippua” sademyrskyn takia.

Asuinpaikan sijainnista sen verran, että esimerkiksi pientalobungalovi etelä- tai lounaisrinteeltä on keskimääräisenä sijaintina aivan oivallinen keväästä syksyyn, mutta annapa olla kun rinnettä valuu vettä yhden Niagaran verran, vieden mukanaan puutarhakalusteet ja –tontut ja ruohonleikkurin ja lasiterassin, ja vakuutus ei korvaa mitään (kun se on ”luonnonmullistus”), niin saattaa fundeerata sitä mökin sijaintia uudemman kerran.

No, eipä se ole tulva-alueilla ollut herkkua kerrostalojen ’planta baja’ –kerroksissakaan, kun ovat saaneet pumpata vettä pois pelastuslaitoksen vehkeillä. Puhumattakaan niistä tyhmemmistä autonomistajista, jotka ovat ottaneet tavaksi pitää syöksykouruja (tjsp) parkkipaikkoinaan. Surkuhupaisan näköistä, kun kymmenisen autoa on kasassa sadan metrin päässä normi paikaltaan.

Fuengirola ei ole päämajaseutuni, mutta tuossa Santtu jo taisikin kertoa sen parhaat puolet. 🙂