Vastaa aiheeseen: Tuokaa näitä Suomesta Fugeen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Tuokaa näitä Suomesta Fugeen Vastaa aiheeseen: Tuokaa näitä Suomesta Fugeen

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä santiago
santiago Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Nyt on Vanhaltatytöltä jäänyt asian ydin sisäistämättä. On schaissea ja schaissea. Ihmisistä jalointa jööttiä työntävät tietenkin germaanit, kuinkas muuten. Pöntöissäkin on taso johon kakki asettuu analysoitavaksi ennen viemäriin vetämistä.

Ja jos kerran ihmisillä on näin , niin miksei eläimilläkin? Ei ole Suomenhevosen , oikean ja aidon, maailman parhaan kylmäverisen luupään, paskan voittanutta. Kyllä sitä voi ja saakin tuoda tänne etelän kehitysmaahan . Täällä on vain, mitä lie Andalucianhevosia ja Arabialaisia lämminverisiä. Ei se ole sama asia , ollenkaan.

Muuten tuodaan tänne Suomesta kiviäkin, aitoja maailman parhaita kiuaskiviä, tähtitieteelliseen hintaan. Miksei sitten sitä itseään , paskaa?

Siitä suomalaisuudesta Fugessa. Kai sen kestää jos on asunut koko ikänsä muutenkin Suomessa. Oikeasti pientähän se on ellei sitten itse hakeudu suomalaispesäkkeisiin.  Los Bolichesiin, Pacosiin  tai pyöri bar Guerrassa ja Centrossa.  Ja sen että kadulla tartuttaisiin hihaan ja kyseltäisiin , oletko Suomesta, välttää helposti katsomalla miten paikalliset pukeutuvat, siis oikeasti vuodenaikojen mukaan , eikä aina ja kaikkialla  ja vuoden ympäri sandaaleihin ,hihattomaan t-paitaan,  rantashortseihin tai vielä vähemmän , mitä ne nyt on, ne puolipitkät  huonosti istuvat pohkeeseen ylettyvät kesähousut, niihin.

Toisaalta , en mä ole saanut mitään korjaamattomia sielunvammoja vaikka välillä täältä Mijas costan kansainväliseltä osastolta teen pikavisiitin  suomalaisuuden ydimeen , Bolingeriin. Siellä on kuitenkin , vaikka vähän vaivihkaa suomalaisuuttaan säilyttävälle  emigrantille , elintärkeitä palveluja. Mainittakoon nyt vaikka juurikin kiuaskivimyymälä ja suomalainen kirjakauppa Hemingway.