Vastaa aiheeseen: Tuokaa näitä Suomesta Fugeen

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Tuokaa näitä Suomesta Fugeen Vastaa aiheeseen: Tuokaa näitä Suomesta Fugeen

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä mikko mokoma
mikko mokoma Ei kirjautuneena
Liittynyt: 06.06.2011
Kirjoituksia: 13
Vastauksia: 26

EI VOI OLLA TOTTA!  Että siis HEVONPASKAKIN pitäisi tuoda suomesta espanjaan????  Kyllä suomalaisen hevonpaskan on oltava jotakin ihan erityistá, jos sitá kantsii oikein rahtina kuskata Espanjan aurinkorannikolle.

Hahhhh hahhh hahhh hahhh hahhh… ….. !!!!! Tikahdun ja tukahdun. 😀

Olen nyt noin puolentoista vuoden sisällä käynyt siellä Espanjassa lähinnä etelärannikolla katsomassa vuodenaikoja tai oikeastaan sitä, miltä mitkäkin asunnot kunakin vuodenaikana vaikuttavat ja kyllä on pakko myöntää että ei tullut turhaan tihruiltua. Niin erilaisilta nuo asuinalueet tuntuivat eri vuodenaikoina.

Mutta jumaliste juu. Ei hetkeäkään tullut mieleeni että Suomesta jäisin kaipaamaan hevonkakkaa. Täytynee sitten muuttaessa ottaa kuitenkin minigrip-pussillinen mukaan, varmuuden vuoksi, että jos sittenkin iskee haikeus. On siinä Helsinki-Vantaan tullimiehillä pähkäilemistä.

Kyllä on kaiken kaikkiaan ihana maa Espanja. Kertaakaan ei iskenyt koti-ikävä, mutta paluu oli aina aivan hemmetinmoinen kulttuurisokki.

Onko se Fuengirola noin muuten ihan niin hirveä suomi-kolonia kuin maalaillaan? Ainakin itse tapasin siellä monen montaa kansallisuutta. Torremolinoskin tuntui oikeastaan mukavalta, vaikka olikin tavallaan hieman ’likaisen’ oloinen. Asunnot siihen nähden hieman kalliita. Tai siis kalliita ja kalliita, mutta kuitenkin.

Terveisin Mikko, jota Espanja kutsuu.