Vastaa aiheeseen: Aurinkoon hamuileva

Uusimmat Keskustelu Yleistä Esittele itsesi? Aurinkoon hamuileva Vastaa aiheeseen: Aurinkoon hamuileva

LINKKI
Profiilikuva käyttäjästä Daigle
Daigle Ei kirjautuneena
Liittynyt: 27.06.2010
Kirjoituksia: 4
Vastauksia: 36

Mitä luin Suomalainen Espanjassa -lehdestä niin valokuitukaapeli olisi tämän vuoden aikana jo 80% Benalmádenan kaupungista eli verkkoyhteyksien sinänsä olettaisi olevan kunnossa.

Kämppiä on tullut katseltua myös aika paljon idealistan kautta, mutta siellä vuokrat tuntuvat olevan kovin paljon pienempiä mitä esimerkiksi edellämainitussa lehdessä ilmoituspalstalla. Onko tuo idealista jotain malliin vuokraovi.com (luotettava ja organisoitu) vai craigslist.org (vähemmän organisoitua ja vähemmän luotettu)? Kuukauden vuokran heitellessä 200-300 euroakin kuussa kuvauksen mukaan suunnilleen samanlaisesta kämpästä tuntuu jo aika paljolta. Vai onko kyseessä enemmän ”suomalaiselta saa laatua” ajatus?

Koetin katsella Reguksen sivuja, mutta en tiedä onko termistö itsellä hukassa vai enkö vain löydä oikein mitään. Malagasta löytyi kyllä yksi sijainti, mutta ei se pahemmin ehkä auta. Etäisyyden toimistolle ollessa kovin pitkä tarkoittaa se herkästi sitä, että jää mieluummin kotiin ja silloin toimistosta tulee herkästi tarpeeton. Varsinkin, kun tarkoitus ei ole ainakaan aivan heti olla ostamassa autoa, saati kulkea julkisilla Malagaan asti aamuisin.

Noh, tuo toimistoasia ei ole hirveän korkealla prioriteettilistalla ja kuuluu ehkä enemmän sitten aikanaan mietittäviin asioihin joita on helpompikin katsella paikan päällä.