Vastaa aiheeseen: Vuelung, Málaga – Helsinki

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Vuelung, Málaga – Helsinki Vastaa aiheeseen: Vuelung, Málaga – Helsinki

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Lueskelin tuossa asiakkaiden kommentteja Vuelingista mm. Skytrax’ilta, Tripadvisor’ilta, Airlineratings’ilta ja Airlinequality’lta.

Kovin näytti menevän tasan tai jollain sivulla jopa hieman alle keskitason (2/5), mutta pientä rimankorotusta annan kyllä sen vuoksi, että huonoa palvelua saaneensa tunteneet hankkiutuvat kirjoittamaan kommentteja kärkkäämmin kuin tyytyväiset asiakkaat.

Niin tai näin, mutta suurimmaksi epäkohdaksi mainittiin matkatavaroiden katoaminen muutamaksi päiväksi, ja jollain jopa lopullisesti, tai siis ainakin siihen mennessä. En sitten osaa sanoa, mutta mielestäni matkatavaroiden perillemenosta vastaa joka kentän matkatavarahenkilökunta, ei niinkään lentoyhtiö, vai kuinka se nyt sitten menee? Ja hyvin ’laputettu’ laukku löytää varmasti tiensä perille paremmin kuin pelkällä postimerkillä varustettu.

Toinen epäkohta oli, että delayta, eli lähdön myöhästymistä koettiin olevan useammin kuin muilla lentoyhtiöillä. Taitaa kuitenkin olla yleistä, että halpikset ja charterit joutuvat väistelemään kovahintaisten reittilentojen tieltä.

Kolmas kiusan aihe oli, että istuimien jalkatilaa oli todella naftisti ja että jos selkänojaa kallisti, oli se taaempana istuvan nenässä kiinni. Tätä joissain kommenteissa reklamoivat jopa itsensä lyhytjalkaisiksikin tuntevat.

Neljäntenä miinuslistalla näytti olevan se hyvin tavallinen halpalentoaihe eli  kabiinihenkilökunnan palvelualttiuden heikkous, joka sitten taas toisessa kommentissa saatettiin kumota täysin, että erinomaista palvelua oli saatu. No, itse olen huomannut sivusilmällä, että sellaista palvelua saa millaista ”tilaa”.

Kun sitten silmäilin Vuelingin omia sivuja, osuin rekrytointiosastolle ja siellä kerrottiin, että Vuelingilla on henkilökuntaa yli kolmestakymmenestä kansallisuudesta. No, oikein hyvä vain, että ajattelevat noin globaalisti, mutta henkilökohtaisesti en suosi lentämistä kalustolla, jossa kapteeni tai perämies, saatika kummatkin, ovat esimerkiksi turkkilaisia. Samoin olen myös ”äärimmäisen” kiinnostunut siitä, missä maassa ja minkämaalaisten toimesta on huollettu se kyseinen kone jolla matkustan.

”En Vueling trabajamos personas de más de treinta nacionalidades…”

http://public.vueling.com/Seleccion#TabStripOfertas-2

Ei mutta pahus… Blues, hoi..! Äläpä vielä ryhdykään eläkkeelle vaan laita paperit vetämään, niin uskallan paremmin hypätä kyytiin. 🙂