Vastaa aiheeseen: Vuelung, Málaga – Helsinki

Uusimmat Keskustelu Yleistä Kokemuspankki Vuelung, Málaga – Helsinki Vastaa aiheeseen: Vuelung, Málaga – Helsinki

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Joo. Kokemusta on . Vuosien mittaan vähän sieltä ja täältä. Viimeksi Rooman lennosta mikä meni kunnolla pieleen.  Mutta voisin kyllä käyttää uudelleenkin ja lentää vaikka Vantaalle. Vueling on jo aiemminkin lentänyt muutamaan otteeseen Suomeen. Taitaa pitää taukoa talvisin. Silloinhan ei ole asiakkaita , koska kaikki jo ovat Fuengirolassa talvehtimassa.

Vueling on yksi monista halpalentoyhtiöistä. Parempi kylläkin kuin joku Ryanair. Uudet koneet, hyvät nettipalvelut, laaja lentoverkosto, hyvät hinnat. Ja sama kuin muillakin halpiksilla .Ihan ok. jos kaikki menee putkeen.  Jos jotain menee pieleen matkustaja jää oman onnensa nojaan . Yhtiön puolesta ei tipu mitään ylimääräistä. Ei edes tiedotuksia lentokentällä.Tai edes vesilasillista.

Meille kävi Roomassa hauskasti. Jostain syystä lento myöhästyi 5 tuntia. Kotiin , eli Malagaan kyllä lopulta päästiin vanhalla keasingkoneen romulla. Vueling meinasi kuitata koko jutun anteeksipyynnöllä ja 10€ alennuksella seuraavalle lennolle.

Laki edellyttää 600 € korvausta nokkaa kohti. No , ei siinä mitään , nyt juttu on jo oikeudessa ja katsotaan mitä tästä tulee.

Ps. Finnair on myös juuri äskettäin lukeneeni artikkelin mukaan  korvausasioissa ja asiakkaan valitusten  huomioimisessa yksi huonoimmista maailman lentoyhtiöiden joukossa.