Vastaa aiheeseen: espanjankielen tarpeettomuus

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat espanjankielen tarpeettomuus Vastaa aiheeseen: espanjankielen tarpeettomuus

LINKKI

vanhatyttö
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.08.2009
Kirjoituksia: 49
Vastauksia: 1748

Olen ihan täysin samaa mieltä kuin Matkaileva perhe ja Santiago.

Espanjaa ei tarvi mihinkään, tai ehká siihen, että voi näyttää muille suomalaisille osaavansa kun tilaa baarissa un servesa. tai kahve amerikano. Siis jos sortuu espanjalaiseen baariin, mikä kyllä on ihan tarpeetonta kun suomalaisiakin on joka nurkalla. Ja niissä on parempaa kaljaa ja kahvia kuin spaniardeilla.

Ylipäänsä mihin me suomalaiset minkáän kielen taitoa tarvitsemme, emmehän me puhu mitään. Normaali hyváä huomentä on ÖÖÖ, ja pisin sana, jonka olen aikoihin suomalaisen suusta kuullut on moi. ja tai moi moi ja silloin on kyseessä jo puheripuli.

Puhelimessakaan ei puhuta enäá  koska riittáá kun laittaa tekstarin. tai ei sitäkään. Ja karaokessa piisaa kun laulaa ilta saimaalla ja inari járvi. pöytänaapureidenkaan kanssa ei puhuta kun melun takia ei kukaan kuule ja mitápá tuota tyhjäá lótisemäán muutenkaan. Ihan homojen hommaa se smaal talkki.

Joten reippaasti ja ilman arkuutta vaan Espanjaan, miká tarkoittaa että vuensirolaan. Kaikki palvelut, ihan kaikki, on suomeksi. ja jos jotain pitáisi espanjalaisten kanssa hoitaa niin sormi ja öh, tai ööh, piisaa ja voihan náytellákin. siis esittáá fyysisesti mitá haluaa. Keskisormenkin kaikki ymmártäá. Ylipäänsá kannattaa váltellá espanjalaisia kun nehän on kaikki väkivaltaisia ja pyrkivát iholle ja nappaavat sitten lompakon. Ja ovat epárehellisiä kauppiaita ja yrittäjiä, ei niiden kanssa kannata mihinkáän suhteisiin ruveta. Joten ei sitá espanjaa mihinkäán tarvii, naapuritkin lopettaa háiritsemisen kun kerran oikein kunnolla vilkasee kun jutulle tulevat. pahat mielessá tietenkin.