Vastaa aiheeseen: Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa Vastaa aiheeseen: Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa

LINKKI

enrique
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.07.2014
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 59

Kuules Kari

Ei kannata pitää kauheata kiirettä. Vuokraa aluksi kämppä kuukaudeksi pariksi, tai vaikka ihan pariksi vuodeksi. Parempi tutustua asuntomarkkinoihin iiiiihan rauhassa.

Näin myös muuttostressi vähenee.

Jos käteinen polttelee taskussa, niin paremman tuoton sille taitaa joka tapauksessa edelleen saada muualle sijoitettuna kuin (Espanjan) kiinteistöihin. Muista ne about 15% verot jotka tulee ostohinnan päälle. Sitä et saa takaisin jos löydät vaikka 2 kk päästä kivemman paikan ja haluat taas muuttaa, vaan ehkä 5 tai 10 vuoden päästä, jos silloinkaan. Ken tietää..

Me laitettiin ne haaveilemamme appelsiinipuut isoihin ruukkuihin kasvamaan ja odottamaan sitä istutusta omalle tontille. Nyt puun juuret (aiemmat haaveet) ei määrää meitä, vaan ne liikkuu sinne minne me halutaan (uudet haaveet).

Pankkitilin saa auki passilla ja vaikka englanninkielisellä väestörekisteriotteella 15 minuutissa. Ainakin Sabadelista. Noi caixat on aika sniiduja.