Vastaa aiheeseen: Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä Vastaa aiheeseen: Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Näistä veroasioista olen vakaasti sitä mieltä, että niistä saa parhaiten neuvoa veroviranomaisilta itseltään, tai jos epäilee, että veroviranomainen vedättää, mikä ei ole aivan tavatonta, niin kääntyy ammattiviisaan henkilön puoleen. En osaa sanoa, kumpi tulee halvemmaksi.

Joka tapauksessa sen osaan sanoa, että tämä orkki ei ole mikään eksakti tietolaari, eikä sitä aikoinaan Kari Tasanen sellaiseksi luonutkaan, vaan puoliviihteelliseksi ”uutisforumiksi”. Näin sen siis aikoinaan ymmärsin. Luin orkkia jonkun vuoden ennen kuin itse kirjoitin mitään. Hyviä kirjoittajia on poistunut parikin. RIP.

Santiago escribió: ”Ja tuntien suomiyritysten hinnoittelun tulee työn teettäminen ilman mitään suomenvähennyksiä paljon halvemmaksi täkäläisen yrittäjän tekemänä kuin koskaan ja minkään suomiavustuksen kanssa.”

A m e n . . ! !