Vastaa aiheeseen: Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa Vastaa aiheeseen: Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

Espanjalaiset pankit ovat haluttomia vastaamaan minkäänlaiseen kyselyyn, etenkään sähköisesti tapahtuvaan tiedusteluun, vaikka se tulisi nurkan takaa, jos sinulla ei ole pankin kanssa sovittua nettiyhteyttä. Yhteys sovitaan konttorissa käymällä, kuten Suomessakin. Vai voiko Suomessa jo avata tilin verkossa? 🙂

”Ja kun tietää että sellaisia kohteita jotka kiinnostaisivat on varmasti enemmän kuin mitä on nähnyt… …olisi mukava jos saisi jo maaliskuussa viikon, parin aikana tehtyä kaikki tärkeimmät ostoon liittyvät operaatiot jotta muutto huhtikuussa olisi suoraan oikeaan osoitteeseen.”

Herran pieksut..!! Suo anteeksi, jos alan epäillä, oletko tosissasi ollenkaan. Tiedät varsin hyvin, että maa on aivan väärällään eri kuntoisia, myytäviä Fincoja, mutta oma pitäisi jo saada parissa viikossa.

Usko huviksesi, että ei täällä orkissa taida kukaan alkaa sinulle sitä fincaa etsimään. No, rahaa vastaan toki, mutta se onkin jo eri juttu, ja sitä ei tavata hoitaa näillä keskustelupalstoilla.

Ja tiedoksi myös, että myöskään ne ”hyvät vinkit” eivät ole ilmaisia, siis tuntemattomien kesken. Eihän kukaan edes tiedä, minkä kokoista ja minkä hintaluokan haciendaa olet etsimässä, ja mihin tarkoitukseen.

E-I-E-I-O

^– Haga clic.