Vastaa aiheeseen: Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa Vastaa aiheeseen: Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa

LINKKI

Kari
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 18.02.2015
Kirjoituksia: 1
Vastauksia: 3

Kiitos, Jsu87 ja matkailevaperhe, ainakin antaa uskoa että tilin avaaminen paikan päällä ei pitäisi olla iso operaatio. Lähinnä hämmästystä on aiheuttanut se kuinka haluttomia espanjalaiset pankit ovat vastaamaan minkäänlaiseen kyselyyn, kun se tulee ulkomailta. Tähän mennessä useammalle pankille tehdyt yhteydenotot ovat tuottaneet tulokseksi tasan nolla vastausta.

Kenties tuo Espanjan lähetystö täällä voi antaa apuja, kiitos vinkistä. Ainakin se selviää kysymällä.

Meillä on jo periaatteessa itse kiinteistön kaupantekoon asiantuntevaa apua, enemmänkin oli ajatus että jos jollakulla olisi ollut tiedossa joku hyvä vinkki, koska myynnissä olevaa kiinteistömassaa on todella paljon eikä kaikki ole näkyvillä netissä, erityisen huonosti juuri noita pankin lunastamia muualta kuin turistialueilta. Ja kun tietää että sellaisia kohteita jotka kiinnostaisivat on varmasti enemmän kuin mitä on nähnyt.

Koska meillä on valitettavan tiukka aikataulu, kun emme ole päässeet kunnolla tekemään mitään ennen entisen asunnon myyntiä niin olisi mukava jos saisi jo maaliskuussa viikon, parin aikana tehtyä kaikki tärkeimmät ostoon liittyvät operaatiot jotta muutto huhtikuussa olisi suoraan oikeaan osoitteeseen.  Muita asioita voi sitten järjestellä kun on saanut muuton  espanjan kamaralle aikaiseksi.