Vastaa aiheeseen: ravintolan perustaminen

Uusimmat Keskustelu Opiskelu, työnteko ja yrittäminen Yrittäjänurkka ravintolan perustaminen Vastaa aiheeseen: ravintolan perustaminen

LINKKI

enrique
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 24.07.2014
Kirjoituksia: 3
Vastauksia: 59

Hei kiitos Soile vinkistä. Käytiin tsiigaamassa toi Small World Cafe ja pakko vain kiitellä tiedosta kun aiemmin ollaan huristeltu aina ohi. Hyvä paikka vaikka nauttia kiireettömät aamutsufeet ja lukea lehdet.

Toisia hyviä ja mielestäni matkimisen arvoisia paikkoja Marbellassa on Organic Food & Market, josta saa nimensä mukaista ruokaa paikan päällä syötäväksi tai mukaan eri muodoissa. Hyvä tunnelma. Toinen on Terra Sana, joita on kyllä monta ja varmaan myös pitkin Espanjaa, mutta ehdottomasti paras on hyvän fiiliksen vuoksi se siinä Marbellan rannalla. Yhteistä näille on terveysruoka ja samalla myös konstailematon tarjonta ei-terveysintoilijoille, ja samalla edullinen hintataso. Asiakkaita tuntuu riittävän.

Ravintolan perustaminen taitaa kuitenkin olla ihan oma taiteenlajinsa ja riippuu niin asiakkaista. Yksi aurinkoranninkon kulinaristisista mekoista sanotaan olevan Marbellan Benahavis, jossa ravintolaa on rivi rivissä pikku kylässä vuorten välissä. Tarjonta on aika konservatiivista, mutta omien kokemusten perusteella sinänsä loistavaa. Kelpanee kuitenkin oligarkkeille.