Vastaa aiheeseen: Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä Vastaa aiheeseen: Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä

LINKKI

santiago
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 14.11.2007
Kirjoituksia: 307
Vastauksia: 4162

Sen enempää asiasta tietämättä , eikä se käytännön tasolla mua kiinnostakaan, tulin kertoneeksi mielipiteeni asiasta . Ja tämä mun mielipide liittyy laajemminkin Suomessa harjoitettuun siivelläelämiskulttuuriin.

Tuli vaan tässä mieleen , että yksikään espanjalainen  urakoitsija tai autonomo ei varmaankaan hanki tarvittavia lupia ja paragraafeja Suomesta , että voisi kyseisen alennuksen tai köyhäinavustuksen myöntää. Ei yleensä tiedä mitään eikä kyllä ole kiinnostunutkaan koko ilmiöstä.

Ja tuntien suomiyritysten hinnoittelun tulee työn teettäminen ilman mitään suomenvähennyksiä paljon halvemmaksi täkäläisen yrittäjän tekemänä kuin koskaan ja minkään suomiavustuksen kanssa.

Voi tulla vielä paremmin tehdyksikin?

Tässä voisi olla sama ilmiö kyseessä kuin Suomessa kaikenmaailman asiakaskorttien kanssa. Idiootit ostavat s-kortilla saatavan muutaman prosentin  alennuksen  takia ruokansa Prismasta vaikka sen saisi ilman mitään kortteja Lidlistä muutaman kymmenen prosenttia halvemmalla. Ole.

Mutta jokainen tyylillään ja älynsä ja laskutaitonsa mukaan.