Vastaa aiheeseen: Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Yleistä asumisesta ja elämisestä Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa Vastaa aiheeseen: Muutto Malagan lähistölle maalis/huhtikuussa

LINKKI

arnold malaga
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 02.07.2010
Kirjoituksia: 79
Vastauksia: 2846

No huhh huhh… Olet IT-alan ammattilainen, mutta et ole saanut netin kautta vielä mitään tietoa yhdestäkään noista asioista joita peräänkuulutat?

”Finca hankitaan heti, eikä viidestoista päivä.”

”Vinkkejä koskien espanjalaisia pankkeja, tilinavausta jossain sopivassa(?) pankissa sekä asuntokauppaa että tulevia työtuloja varten.”

”Hyviä(!) vinkkejä myös sopivista asunnoista kohtuuhintaan.”

”Vinkkejä pankkien omistuksessa ja myynnissä olevista taloista joista näyttää olevan tosi hankalaa saada tietoa, ainakaan ilman täydellistä espanjan kielen taitoa.”

”Tarkoitus olisi ryhtyä tarjoamaan it-tuki/ylläpitopalveluita myös Espanjan aurinkorannikon alueella. Sitä varten tietysti tarvitaan myös selvittelyä verotuksen, yrityksen perustamisen ja muun kaiken asiaan kuuluvan kanssa.”

”Jos siis jollakulla olisi tarjota hyviä vinkkejä ja opastusta asiassa, niin arvostaisin sitä suuresti.”

Ja vielä kerran huhh huhh..! Ei millään pahalla hei, mutta tuohon kaikkeen vastaamiseen ja niiden hyvien vinkkien antamiseen, tarvitaan kyllä alan ammattilainen.

Jos kerran olette vanhan asunnon jo myyneet ja rahat on pankissa, niin sitten vain Espanjaan, mars mars! Vaikkapa halpaan hotelliin ensin. Sitten yhteys johonkin suomea taitavaan, hyvämaineiseen(!) asiointitoimistoon, jos oma kielitaito on vielä hakusessa. Loppu onkin sitten ensi vuonna jo historiaa.