Vastaa aiheeseen: Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Asuinalueet ja asumisvinkit Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä Vastaa aiheeseen: Kotitalousvähennys Suomen verotuksessa Espanjassa tehdystä työstä

LINKKI

blues
Ei kirjautuneena
Liittynyt: 12.07.2006
Kirjoituksia: 26
Vastauksia: 1928

Oikka, en suinkaan kyseenalaistanut ettei elakkeesi olisi itse ansaittu ja raha omaasi. Ajattelin vain etta jos et sita tarvitse niin onko se ihan pakko ottaa vastaan. Samoin kuin nuo kotitalousavustukset ulkomaiseen asuntoon?
Tuntuisi reilummalta tulla toimeen silla mika jo on pussissa kuin odottaa lisaa. Suomessa on taatusti ihmisia joilla ei ole tarpeeksi. Tulee ensimmaiseksi mieleen vanhustenhoito.

On tainnut tulla ihmisille paahanpinttyma etta kaikki mahdolliset vahennykset ja avustukset on kaytettava ja elake maksimoitava. Kuitenkin kaytettavissa olevat varat ovat rajoitetut. Joku saattaa jaada liian pienille osille. Olkoon sitten syyna asioiden tuntemattomuus tai vanhuksilla rajoitettu mahdollisuus avun saantiin. Minusta laki joka mahdollistaa Espanjan asunnon remonttiin tuen saannin suomesta on vaara. Period.